26200, м. Мала Виска, вул. Спортивна, 6, тел. +380 (5258) 5-14-54, e-mail: mviskarada@ukr.net

Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 13 березня 2023

З метою підготовки до пленарного засідання 37 чергової сесії міської ради   планується проведення засідання постійних комісій міської ради :

 

№з/п

Назва постійної комісії

Дата проведення засідання

Початок роботи

Запрошені

  1.  

Постійна комісія з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва:

  1. Бровченко Олександр Дмитрович – голова комісії
  2. Гульдас Сергій Юрійович
  3. Ткаченко Віктор Анатолійович
  4. Підгорний Олег Михайлович
  5. Кравченко – Бобринець Світлана Григорівна
  6. Зелюнко Олександр Францевич
  7. Щербак Василь Васильович

14.03.2023

вівторок

10.00.

Бакалінський О.М.

Жовтило А.В.

Похила Л.В.

Федоренко Г.В.

Гончарова А.В.

Рижикова Ю.О.

.

 

  1.  

Постійна комісія з питань прав людини, законності,  депутатської діяльності, етики та регламенту

  1. Ніколенко Олександр Васильович – голова комісії
  2. Беспалова Наталка Олександрівна
  3. Чуйко Вадим Іванович
  4. Кавун Ніна Анатоліївна
  5. Маркова Наталія Миколаївна

14.03.2023

Вівторок

14.00.

Постолюк Л.А.

Жовтило А.В.

Гончарова А.В.

 

  1.  

Постійна комісія з гуманітарних питань:

  1. Терновий Дмитро Миколайович – голова комісії
  2. Кузьмич Володимир Павлович
  3. Онипсенко Валерій Миколайович
  4. Коваленко Інна Борисівна

Бровченко Людмила Василівна

15.03.2023

Середа

14.00.

Жовтило А.В.

Горбунов О.Ф.

Вовк О.О.

Барановський О.М.

  1.  

Постійна комісія з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту:

  1. Зелюнко Олександр Францевич – голова комісії
  2. Сьомка Олександр Володимирович
  3. Нетреба Олександр Миколайович
  4. Крило Олег Анатолійович
  5. Кашпуровський Олександр Миколайович

16.03.2023

четвер

09.00

 

Бакалінський О.М.

Білоног В.Г.

Вовк О.О.

Ткаченко Н.П., староста Миролюбівського старост. округу

 

 

Засідання постійних комісій відбудуться у сесійній залі міської ради

Юрін О.М. – забезпечення  відеозапису засідань постійних комісій                                                                Секретар ради  Л.А.ПОСТОЛЮК

Опубліковано в Новини

   13 березня 1944 року частини 214-ї Кременчуцько-Олександрійської Червонопрапорної стрілецької дивізії визволили м. Малу Виску від фашистських загарбників.

 У цей день міський голова Юрій Гульдас, його перший заступник Олександр Бакалінський, заступник міського голови Алла Жовтило, секретар міської ради Леся Постолюк , працівники відділу освіти, молоді та спорту виконкому міської ради, відділу культури та туризму та Маловисківської мистецької школи прийшли до братської могили, що біля міського будинку культури, щоб покласти квіти та засвідчити свою пам’ять про тих, хто в роки Другої  Світової війни боровся з нацизмом.

         Старше покоління  пам’ятає  участь своїх земляків у Другій Світовій, а герої сучасної  молоді  – це воїни ЗСУ, які захищають Україну від російського агресора.   Тепер від них залежить мир і спокій нашої держави, яка століттями йшла до своєї незалежності.

Опубліковано в Новини

    13 березня міський голова Юрій Гульдас вручив ордер на службову квартиру лікарю-педіатру з    Нової Каховки  Яні  Александровій.

 Сім’я Александрових  приїхала до Мало Виски як внутрішньо переміщені особи з Херсонщини, з міста Нової Каховки, де йдуть бойові дії.

Яна Миколаївна працює лікарем-педіатром у  Центрі первинної медико-санітарної допомоги, має чоловіка та донечку.

Вручаючи ордер на квартиру, міський голова Юрій Гульдас побажав молодому спеціалісту успіхів у роботі, благополуччя, затишку і добробуту , багато приємних подій у новому житлі.

З свого боку, міська рада буде опікуватися  лікарями, які на даний час прибувають на територію громади та мають бажання працювати у комунальних закладах охорони здоров’я,  сприятиме  їх  працевлаштуванню  та вирішенню житлових питань .

 
Опубліковано в Новини

   4 березня у Кропивницькому відбувся тренінг «Лабораторії творчого діалогу в громадах», в якому взяла участь секретар міської ради Леся Постолюк, та фахівець відділу освіти , молоді та спорту міської ради Дмитро Бойко . Навчання відбувалося  у рамках проекту, який реалізується   спілкою «Громадські ініціативи  України»  за підтримки  Програми «U-LEADз Європою».

Методика діалогового підходу є важливим інструментом, який дозволить муніципалітетам вирішувати актуальні питання життя громади, враховуючи потреби різних груп місцевих жителів, представників бізнесу, громадських організацій та внутрішньо переміщених осіб.

Як зазначив координатор проєкту в Кіровоградській області Сергій Ткаченко: Проєкт спрямований на посилення компетенцій працівників органів місцевого самоврядування територіальних громад нашої області з організації та проведення діалогових заходів. Використання таких практик дає змогу залучати різні категорії жителів до спільного та конструктивного обговорення актуальних для громади проблем, а також пошуку їх рішень. У такому форматі можна знайти дійсно компромісні рішення питань, які хвилюють жителів громади. Що, в свою чергу, сприяє зниженню соціальної напруги та посиленню відчуття єдності, приналежності та включеності до вирішення проблем.

А 9 березня тренінг продовжився у форматі он-лайн, де представники органів місцевого самоврядування обговорювали тематику діалогів. Представники Маловисківської громади вибрали для діалогів з громадськістю дві найактуальніші теми – відновлення вуличного освітлення в населених пунктах та перейменування вулиць. Це дійсно ті питання, які турбують жителів громади, і є сподівання що діалог влади і громади буде конструктивним.

Практичним застосуванням набутих знань стала участь представників міської ради в громадських обговореннях стосовно перейменування вулиць у населених пунктах Маловисківської громади.

 
 
Опубліковано в Новини

Архів Новин

« Березень 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Останні Новини