26200, м. Мала Виска, вул. Спортивна, 6, тел. +380 (5258) 5-14-54, e-mail: mviskarada@ukr.net

Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 07 липня 2021

Середа, 07 липня 2021 04:20

З ЮВІЛЕЄМ, КОЛЕГО!

          Виконавчий комітет та колектив працівників Маловисківської міської ради щиро та сердечно вітає начальника бюджетного відділу фінансового управління Маловисківської міської ради

СТЕЦЬ

Ірину Олексіївну

з ювілейним Днем народження!

          Прийміть з цієї нагоди найщиріші вітання з побажанням всього найкращого! Хай у Вашомі домі завжди панують спокій, затишок і достаток. Зичимо бути щасливою, радіти життю, дивуватися, насолоджуватися кожною хвилиною, щоб яскраве сонячне світло завжди висвітлювало Ваш життєвий шлях, щоб Ваша робота була завжди Вам в радість, мріяти, завжди мати вірних та надійних друзів.

          Здоров'я Вам, миру, добра і удачі!

 

Бажаєм щастя і достатку,
Ясного неба і тепла,
В житті Вам згоди й порядку,
Щоб доля світлою була.
В роботі – успіхів, везіння,
У справах – вічного горіння!
Любові від душі бажаєм
І хай Господь допомагає!

З повагою

Юрій ГУЛЬДАС,

Маловисківський міський голова

Опубліковано в Новини

          6 липня у вечірній час на березі річки Вись в парку біля маєтку Кудашевих чимало мааловищан, мешканців Маловисківської громади та гостей міста, зібралися вперше, аби відзначити свято Івана Купала.

          Окрім феєричного дійства та святкового концерту, підготовленого та проведеного працівниками відділу культури та туризму (керівник Юлія Рижикова), закладів культури та жителями Малої Виски, Миролюбівки, Лозуватки, Диминого та Мануйлівки, на учасників заходу та їх дітей чекали чимало розваг та атракціонів на будь-які вподобання – від всіляких батутів до страйкбольного тиру.  Також любителів чекали фаст-фуди, безалкогольні та слабоалкогольні напої, інші традиційні смаколики.

          А коли добре звечоріло і дівчата попускали вінки на воду, чимало учасників заходу, здебільшого діти шкільного віку, спробували себе у стрибках через купальське багаття.

          Завершився вечір святковою дискотекою, у якій взяли участь і діти, і дорослі…

 

Опубліковано в Новини

Архів Новин

« Липень 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Останні Новини