26200, м. Мала Виска, вул. Спортивна, 6, тел. +380 (5258) 5-14-54, e-mail: mviskarada@ukr.net

Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 06 липня 2021

          5 липня за дорученням Маловисківського міського голови Юрія Гульдаса проведено комісійне обстеження димоходу котельні Маловисківської лікарні, який з часом, у зв’язку з тривалою експлуатацією, став непридатним і створює аварійну ситуацію. В роботі комісії взяли участь перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Бакалінський, керівник лікувального закладу Костянтин Чурпій та представники міської ради. Нині вирішується питання щодо заміни аварійного димаря.

Опубліковано в Новини

          Щороку в літні спекотні дні на території міста, а особливо в центрі Малої Виски у абонентів, які мешкають по вул. Центральна, виникають проблеми з водопостачанням. Найбільше це стосується тих, хто проживає у багатоповерхових будинках. Не стало винятком і нинішнє літо. Розпочалася спека і знову – проблеми з водою. Тож комунальники взялися до роботи – 1 липня 2021 року силами КП, «Мала Виска Водоканал» було розпочато демонтаж занесених впродовж кількох десятків років експлуатації труб та запірної арматури. Втім проведений комплекс робіт не дав очікуваних результатів – необхідний тиск води був лише у водогоні абонентів перших двох поверхів багатоповерхівок. Тому комунальники проклали додаткову гілку водогону від вул. Шкільна по вул. Центральна, з’єднавши дві мережі (водопостачання від водонапірних башт, розташованих по вул. Комунальна та Севастопольська). По завершенню робіт тиск у водогоні збільшився у всіх багатоповерхівках, розташованих у центрі міста, в тому числі й абонентів, які мешкають на четвертому поверсі.

Опубліковано в Новини

          1 липня за ініціативи старости сіл Мануйлівки та Лутківки Михайла Бараніка, представників міської ради та голови постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам'яток, історичного середовища та благоустрою міської ради Миколи Ніколенка відбулася зустріч з мешканцями території, які використовують земельні ділянки для городництва. Присутнім роз'яснили норми чинного земельного законодавства, а також наголосили, що для впорядкування використання ними земельних ділянок треба подати до міської ради необхідний пакет документів (а саме - заяви з графічними матеріалами розміщення ділянки).

Опубліковано в Новини

Архів Новин

« Липень 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Останні Новини