26200, м. Мала Виска, вул. Спортивна, 6, тел. +380 (5258) 5-14-54, e-mail: mviskarada@ukr.net

Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 04 липня 2021

Шановні працівники поліції!

          Виконавчий комітет та депутатський корпус Маловисківської міської ради щиро та сердечно вітають вас з професійним святом – Днем Національної поліції України!

          Без сумніву, одним із вагомих здобутків нашої держави у період активної розбудови громадянського суспільства є створення Національної поліції України. Кожен день, виявляючи мужність і витримку, ви охороняєте спокій та життя наших громадян, стоїте на варті правопорядку. У повсякденній роботі ви демонструєте високий професіоналізм, відданість Присязі та обраній справі, не шкодуючи сил і здоров'я, нерідко ризикуючи власним життям заради життя інших. Чимало співробітників поліції пройшли службу на Сході нашої держави, де брали участь у бойових діях, відстоюючи свободу та незалежність України.

          Дякуємо всім вам за службу. Зичимо, щоб ваші професійні зусилля були нагороджені повагою і довірою кожного громадянина, а міцне здоров’я та благополуччя стали непохитною основою зростання ваших подальших професійних успіхів. Миру, добра, удачі всім вам, а вашим родинам крім всього ще й терпіння та розуміння.

          З Днем Національної поліції України!

З повагою

Юрій ГУЛЬДАС,

Маловисківський міський голова

Опубліковано в Новини

          4 липня в Україні щорічно відзначають День Національної поліції. Напередодні в Малій Висці в приміщенні відділення №1 Новоукраїнського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в області відбулися урочистості з нагоди відзначення працівниками поліції їх професійного свята. Від Маловисківської міської територіальної громади за дорученням Маловисківського міського голови Юрія Гульдаса, правоохоронців привітала секретар міської ради Леся Постолюк. Крім того, Леся Анатоліївна відзначила роботу кращих співробітників поліції, вручивши Подяки Маловисківського міського голови. Такі відзнаки отримали  старший інспектор-черговий чергової частини відділення поліції Малої Виски підполковник поліції Сергій Бєлов, старший дільничний офіцер поліції сектору превенції відділення поліції Малої Виски майор поліції Сергій Рева, оперуповноважений сектору кримінальної поліції відділення поліції Малої Виски лейтенант поліції Олександр Рига та слідчий слідчого відділення поліції Малої Виски старший лейтенант Дмитро Каплунов.

Опубліковано в Новини

          1 - 2 липня відбувся дводенний тренінг «Практика публічних комунікацій для громади», який організував Український кризовий медіа-центр у рамках програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).
          В ньому взяли участь працівники органів місцевого самоврядування, які відповідають на територіях за комунікацію з громадськістю, - представники Чернівецької, Тернопільської, Херсонської, Дніпропетровської та Кіровоградської областей, громади яких є партнерами Програми ДОБРЕ. Від Маловисківської міської територіальної громади на заході був присутнім начальник відділу організаційно-масової роботи та комунікації з громадськістю Сергій Васильєв.

          В ході роботи в режимі активного діалогу відпрацьовано питання щодо практики публічних комунікацій громади, взаємодії громади зі ЗМІ, розглянуто на конкретних прикладах помилки у та недоречності у веденні офіційних сайтів громад та висвітленні їх життєдіяльності у соціальних мережах (зокрема Фейсбуці). Крім того, проведено практичні заняття з написання прес-релізів, інтерактивних дописів про події, виходу та запобігання кризовим ситуаціям тощо. На прикладі Кропивницької міської ради учасники заходу ознайомилися з тонкощами роботи її прес-служби, отримали відповіді на всі питання щодо функціонування прес-служб в громадах та інше.

 

 

          ДОВІДКОВО:

          Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) − це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні.

          Український кризовий медіа-центр створено у часі і дусі Революції Гідності у березні 2014 року, як швидке реагування на російську окупацію Криму та з метою захистити суверенітет України, її національні інтереси у глобальному інформаційному просторі. Від часу свого заснування УКМЦ розвинувся у центр міжнародних стратегічних комунікацій з активним поширенням інформації на аудиторії як в Україні, так і закордоном. Експертиза УКМЦ охоплює унікальний медіа-центр, виняткові проєкти у сфері реформування урядових комунікацій, медіа підтримку великим іноземним ініціативам з допомоги Україні, глибинну роботу з регіональними журналістами, комунікацію реформ, що тривають, події та заходи у сфері культури, поширення медійної грамотності молоді, комплексний аналіз дезінформаційної діяльності у медійному просторі.

Опубліковано в Новини

Архів Новин

« Липень 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Останні Новини