26200, м. Мала Виска, вул. Спортивна, 6, тел. +380 (5258) 5-14-54, e-mail: mviskarada@ukr.net

Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 14 липня 2021

          14 липня на 10.00 було заплановано продовження пленарного засідання 9 сесії 8 скликання. Втім вже вдруге (перший раз – 30 червня) , в силу об’єктивних чи суб’єктивних причин, депутати не зібралися (в сесійній залі були присутні секретар ради Леся Постолюк, депутати міської ради Ніна Кавун, Зінаїда Мамедова, Володимир Кузьмич, Сергій Гульдас, Олександр Нетреба, Олександр Кашпуровський, Дмитро Терновий, Віктор Ткаченко та Володимир Діордіца). Для початку роботи має бути мінімум 14 депутатів міськради. В результаті – не були розглянуті та затвердження блок земельних питань та питання передачі коштів медичної субвенції з державного бюджету та бюджетів Злинської та Мар’янівської територіальних громад міському бюджету на придбання інсуліну для хворих на цукровий діабет.

          Міський голова Юрій Гульдас привітав старосту Олександрівського старостинського округу Валерія Бобринця з ювілейним Днем народження, який він відзначив 13 липня та побажав всіляких гараздів йому та його родині.

          Зважаючи на ситуацію, депутати вирішили продовжити дев’яту сесію міської ради в інший день. Коли саме – буде повідомлено додатково.

 

Опубліковано в Новини

          14 липня в сесійній залі Маловисківської міської ради відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міськради. Його провів Маловисківський міський голова Юрій Гульдас.

           Члени виконкому розглянули і затвердили Протокол засідання місцевої комісії з питань формування пропозицій щодо потреби в субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа від 12 липня 2021 року №1; підтримали створення комісії щодо розгляду заяв пільгових категорій осіб та членів їх сімей про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення та затвердили Положення про комісію щодо розгляду заяв осіб пільгових категорій та членів їх сімей про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення; надали матеріальну допомогу на лікування неповнолітньої.

           Крім цього по закінченні обговорення питань порядку денного міський голова Юрій Гульдас підняв питання масової вакцинації на території Маловисківської територіальної громади та пришвидшення процедури опікунства для кількох сімей громади.

Опубліковано в Новини

Архів Новин

« Липень 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Останні Новини