26200, м. Мала Виска, вул. Спортивна, 6, тел. +380 (5258) 5-14-54, e-mail: mviskarada@ukr.net

Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 12 липня 2021

Понеділок, 12 липня 2021 11:14

До уваги депутатів міської ради

Продовження пленарного засідання 9 сесії 8 скликання відбудеться 14.07.2021р. початок - 10:00

Міський голова ЮРІЙ Гульдас

Опубліковано в Новини

          - про це та інше йшла мова на щопонеділковій  нараді керівників структурних підрозділів, підприємств, установ та організацій при міському голові.

          Розпочинаючи нараду Маловисківський міський голова Юрій Гульдас привітав усіх причетних зі світом Петра і Павла та початком нового трудового тижня.

          Традиційно на початку зібрання про роботу за минулий тиждень і плани на наступний розповіли керівники комунальних підприємств «Мала Виска Водоканал» Володимир Аврунов та «Мала Виска МКП» Володимир Лисенко. За словами Володимира Аврунова, на вихідних сталася поломка двигуна на одній з свердловин, тож у абонентів були перебої з водою. У неділю устаткування полагодили і водопостачання відновили. Втім почали надходити нарікання від жителів приватного сектору – абонентів, водопостачання яких проводилося від водонапірної башти по вул. Севастопольській,  про зменшення тиску в системі після з’єднання двох мереж і збільшення подачі води до центральної частини міста. Водоканалівці обіцяють розібратися з цим питанням.

          За інформацією Володимира Лисенка, минулий тиждень минув у підготовці та проведенні культурно-масових  заходів, зокрема святкуванні Івана Купала. Міський голова Ю.Гульдас відзначив організованість та гарну підготовку до проведення цього заходу.

          В планах комунальників на наступний тиждень продовження ямкових ремонтів на вулицях і провулках Малої Виски, боротьба з бур’янами та підготовка місця й встановлення на остаточне місце сцени на центральні площі міста. Крім того міський голова цікавився, як рухаються справи щодо встановлення на місце скейт-парку, який було демонтовано на доопрацювання кілька тижнів тому.

          Про стан справ у освітній галузі поінформував головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту В’ячеслав  Мільчуцький. З а його інформацією, педагоги загальноосвітніх начальних закладів нині перебувають у відпустках, а по навчальних закладах нині тривають поточні ремонти. Крім того в Маловисківському ліцеї імені Г.М. Перебийноса (міська ЗШ№3) встановлюється огорожа території. В дитсадку «Ромашка» функціонує чергова група, яку щодня відвідують до двох десятків дошкільнят.

          Керівник КНП «Маловисківська лікарня» Костянтин Чурпій повідомив про кількість хворих на пневмонію, викликану корона вірусною інфекцією (нині їх троє), які нині перебувають на стаціонарному лікуванні в медзакладі. Директор КНП «Маловисківський центр надання первинної медико-санітарної допомоги» Ольга Левченко розповіла про кількість наявної вакцини для вакцинації від корона вірусу та механізм проведення масової вакцинації на території Маловисківської міської територіальної громади. Міський голова Юрій Гульдас наголосив на пришвидшенні темпів проведення щеплень аби якнайшвидше вакцинувати якнайбільше маловищан. І задля цього треба проводити інформаційну кампанію, щоб залучити якнайбільше населення.

          В рамках проведення конкурсу міні-проектів «Майбутнє громади в наших руках» розпочалися тендерні процедури, які триватимуть впродовж місяця. Далі відбудуться закупівлі згідно кошторисів проектів.

          Проблеми територій озвучили старости. Так проблемним питанням у Первомайському і Паліївці є автобусне сполучення. Крім того в Паліївці є нагальним проведення ремонту вулиць та провулків, покриття яких постраждало від дощів. У Олександрівці була спроба злому приміщення старостату – втім зловмисників відігнала сигналізація, що спрацювала під час проникнення.

          Закінчуючи нараду Юрій Гульдас побажав всім здоров’я та успіхів у роботі.

Опубліковано в Новини

Архів Новин

« Липень 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Останні Новини