26200, м. Мала Виска, вул. Спортивна, 6, тел. +380 (5258) 5-14-54, e-mail: mviskarada@ukr.net

Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 30 вересня 2020

          30 вересня 2020 року - в День Віри, Надії, Любові і матері їх Софії – на імпровізованій сцені біля маєтку Кудашевих у Малій Висці відбувся традиційний концерт, який щороку проводиться з нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана. На захід прийшли близько півсотні маловищан поважного віку, які незважаючи  на примхи погоди зібралися, аби в колі ровесників відзначити ці дати.

          Перед початком заходу всіх запрошених зустрічав музикою духовий оркестр Маловисківської дитячої школи мистецтв.

          Розпочав концертну програму хореографічний колектив «Лілея» відділу культури та туризму Маловисківської міської ради (керівник Тетяна Цуркан). Далі присутніх привітали заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Алла Жовтило та заступник голови ГО «Ветерани Маловисківщини» Валерій Смуток. Вокальні номери подарували колектив Маловисківської дитячої школи мистецтв (керівник Леся Король), працівники Маловисківської міської ради Алла Жовтило та Сергій Васильєв, відділу культури та туризму Микола Путник, Володимир Бровченко, Галина Шубенкіна, Олена Хомич, тріо «Обрій» та вокальний колектив «Вербиченька» Паліївського СБК, учасники аматорського колективу «Зорі над Виссю» (керівник Микола Жигалов). Ведучий заходу – учасник бойових дій на території інших держав та голова ГО «Ветерани Маловисківщини» Станіслав Пуцик прочитав свій вірш про маму. А учасниці дуету «Гапсяночка» Олександрівського СБК вітали всіх короваєм та гарними художніми номерами під перші краплі дощу, що починався.

          Завершення концерту відбулося вже під рясний дощ, що все ж не зіпсував гарний настрій присутніх, яких пригостили смаколиками – бутербродами, солодощами, кавою та чаєм – і запросили до спілкування в тісному колі ровесників. Відтак, всі учасники заходу отримали позитивні емоції, яких вистачить на довго.

           Сценарій заходу підготував та забезпечив музичними та хореографічними вітаннями відділ культури та туризму (Світлана Бровченко), а проведення концерту – працівники комунального підприємства «Мала Виска МКП» (керівник Володимир Лисенко), частування – відділу соціального захисту, праці та охорони здоров’я (керівник Тетяна Шпак). Кошти для проведення заходу були виділені з бюджету Маловисківської міської ради.

Опубліковано в Новини

          30 вересня 2020 року працівниками Маловисківської міської ради направлено листи на адресу міністра енергетики України та звернення до народного депутата України Юрія Кузбіта посприяти у вирішенні питання. До листів було долучено копії підписних листів, якими підкріплено звернення щодо клопотання про продовження пільгового тарифу на електроенергію для мешканців не газифікованих будинків необладнаних централізованим опаленням.

 

Опубліковано в Новини

З метою підготовки до пленарного засідання чергової  сімдесят першої  сесії міської ради, яка відбудеться  2 жовтня,  планується проведення засідання постійних комісій міської ради :

№з/п

Назва постійної комісії

Дата проведення засідання

Початок роботи

Запрошені

 

Постійна комісія з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи

Кирстя Олексій Леонідович– голова

28.09.2020 року

понеділок

 

10.00.

Бакалінський О.М., Цибульський І.А.

старости сіл (села)

 

 

Постійна комісія з питань житлово-комунального господарства та комунальної власності

Бровченко Олександр Дмитрович – голова

1.10.2020 року

четвер

15.00

Бакалінський О.М., Похила Л.В., Пісний С.А.,  Сойченко Т.В., керівники комунальних підприємств

 

 

Постійна комісія з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку

Прилуцький Микола Миколайович – голова

1.10.2020 року

четвер

14.00

Бакалінський О.М., Жовтило А.В., Похила Л.В.; керівники самостійних структурних підрозділів та комунальних установ, підприємств, головні бухгалтери (виключно ті, що  подавали клопотання на 71 сесію)

 

Постійна комісія з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення Жигалов Тарас Миколайович – голова комісії

 

1.10.2020 року

четвер

16.00

Шпак Т.М.

 

Постійна комісія з питань прав людини, законності, депутатської діяльності і етики

Ніколенко Олександр Васильович – голова

1.10.2020 року

четвер

16.30

Постолюк Л.А.

Засідання постійних комісій відбудуться у сесійній залі міської ради

Юрін О.М. – забезпечення  відеозапису постійних засідання комісій

 

Секретар ради   Л.А.ПОСТОЛЮК

Опубліковано в Новини

         29 вересня 2020 року в Малій Висці працівники філії Маловисківський райавтодор продовжили ремонтувати міські вулиці – за кошти міського бюджету проведено ямковий ремонт вул. Калинова (колишня Кірова)та відремонтовано дорожнє покриття перехрестя вулиць Центральна (жовтнева) та Містечкова (Леніна). 

 

Опубліковано в Новини

          29 вересня 2020 року в сесійній залі Маловисківської міської ради відбулася робоча зустріч з працівниками підприємств, установ та відділів міськради – головними розпорядниками та одержувачами коштів бюджету Маловисківської об’єднаної територіальної громади, з питання особливостей складання проекту місцевого бюджету на 2021 рік з дотриманням вимог Бюджетного та Податкового кодексів України з урахуванням прийнятих законодавчих змін.

Опубліковано в Новини

          29 вересня 2020 року у ветерана педагогічної ниви, громадського активіста та члена ради старійшин Маловисківської ОТГ Миколи Павловича Матвієнка – ювілей. Йому виповнилося 80 років. Щоб привітати його з цією солідною датою приїхали секретар Маловисківської міської ради Леся Постолюк та перший заступний міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Бакалінський, які крім гарних вітальних слів вручили ювіляру квіти, пам’ятну адресу та подарунок. В ході спілкування представники міської влади цікавилися як і чим живе ветеран, які має проблеми та побажання.

Опубліковано в Новини

          Кілька днів тому міські комунальники на чолі з депутатом міськради Володимиром Лисенком, зважаючи на численні звернення містян, встановили вісім опор ліній електропередачі, а на них – ліхтарі нічного освітлення, освітливши території прилеглі до вулиці Центральна  біля залізничного вокзалу, перехрестя та далі в кінець вулиці. Ця проблема була досить нагальною, зважаючи, що чимало містян користуються послугами залізниці, а «робочий» потяг вирушає з вокзалу зранку і приїжджає пізно – коли вже надворі темна ніч.

Опубліковано в Новини

Архів Новин

« Вересень 2020 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Останні Новини