26200, м. Мала Виска, вул. Спортивна, 6, тел. +380 (5258) 5-14-54, e-mail: mviskarada@ukr.net

Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 20 вересня 2020

          20 вересня 2020 року в селищі Вишневе відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди Дня селища. З цим святом сільчан та гостей Вишневого привітали секретар Маловисківської міської ради Леся Постолюк (вона привеза морозиво всім учасникам заходу, а також вітання від себе особисто, Маловисківського міського голови Юрія Гульдаса, депутатського корпусу та виконавчого комітету Маловисківської міської ради), заступник директора ТОВ «Карат», депутат Маловисківської міської ради Наталія Макарицька (Наталія Михайлівна привезла солодощі та інші смаколики від дирекції товариства, вітання від керівника ТОВ «Карат» Віктора Авсейцева та подарунковий сертифікат на 5 тис. грн. – на ці кошти, після попереднього обговорення сільчанами, буде придбано необхідну для мешканців річ), староста Олександрівського старостинського округу Олександр Кашпуровський, виконуюча обов’язки начальника відділу культури та туризму Маловисківської міської ради Світлана Бровченко, колеги з Диминського сільського клубу. В ході проведення урочистостей присутні вшанували Хвилиною Мовчання пам’ять за загиблим земляком Віктором Бойком, який загинув в АТО в 2014 році, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України, згадали живих односельців-захисників держави. Крім того, завідуючу Вишневським сільським клубом, депутата Маловисківської міської ради Олену Хомич було нагороджено Почесною грамотою виконавчого комітету Маловисківської міської ради, а подяками міського голови було відзначено жителів Вишневого, які сприяють розвитку селища та беруть активну участь у його культурному житті. Подарунки також отримали наймолодша та найстарша жительки Вишневого, а також господині, які готували для присутніх смачнючу вечерю – запашну та ароматну кашу і поживний та смачний салат.

          Під час святкового концерту своїми художніми номерами вишнеців та гостей селища вітали Олена Хомич, працівник Вишневського сільського клубу Галина Шубенкіна, їх колеги з Малої Виски – Володимир Бровченко, з Паліївки – Микола Путник, дует «Гапсяночка» - з Олександрівки, колектив «Барва» з Диминого, учасники танцювального колективу «Веселка» Маловисківської ДШМ (керівник Валентина Покуц).

          Дві години заходу пройшли, як кажуть, на одному подиху – швидко і непомітно, вдало підібрана програма та гарно виконані художні номери сприяли тому, що колоритна і весела, майже сімейна атмосфера надихали на гарний настрій і позитивні емоції. Доповнила вечір смачна каша, яку запрошували скуштувати всіх хто був біля клубу, смаколики від ТОВ «Карат» та гарна, весела та запальна музика різновікової сільської дискотеки, у якій взяли участь як дітлахи, так і дорослі жителі селища.  

 

 

Опубліковано в Новини

Архів Новин

« Вересень 2020 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Останні Новини