26200, м. Мала Виска, вул. Спортивна, 6, тел. +380 (5258) 5-14-54, e-mail: mviskarada@ukr.net

Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 01 вересня 2020

          Саме так називався захід, підготовлений та проведений 1 вересня 2020 року членами громадської організації «Простір Ідей» (голова Інна Коваленко) біля маєтку Кудашевих. Екскурсію розпочала вчитель історії Маловисківської гімназії Олена Мазур, а далі продовжили школярі міських навчальних закладів. Окрім молоді до екскурсії долучилися вчителі міських ЗНЗ та маловищани старшого віку.

          Захід відбувся в рамках презентації двох проектів «Дворик Кудашева» та «Місток між минулим та майбутнім. Мала Виска – перші кроки», підготовлених ГО "Простір Ідей".

Опубліковано в Новини

          1 вересня 2020 року – у День знань – традиційно у навчальних закладах Маловисківської об’єднаної територіальної громади розпочалося навчання – за парти сіли кількасот юних маловищан:вперше школа відкрила свої двері для 138 першокласників. За попередніми даними 1380 учнів розпочинають освітній процес у 5 закладах загальної середньої освіти. 102 одинадцятикласники сьогодні сіли за парти у затишних, привітних класних кімнатах.. Урочистості в ЗНЗ відбувалися не як зазвичай, а з більшими протиепідеміологічними заходами (температурний скринінг, дотримання соціальної дистанції, обов’язкові маски у дітей та вчителів і застосування дезінфікуючих засобів) та були розведені в часі, аби кількість їх учасників не перевищувала встановлену кількість. Втім, це не вплинуло на настрій учнів, адже переважна більшість дітей, перебуваючи з березня на дистанційному навчанні, вже скучила за своїми навчальними закладами і вчителями, а тому вирушили на навчання із задоволенням.

          Вже незабаром десять учнів ЗНЗ громади отримають одноразову премію в розмірі 500 грн. за перемогу в обласному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН та обласних олімпіадах, виділених за рішенням сесії Маловисківської міської ради з міського бюджету. Це учні Маловисківської гімназії: Крутофал Сергій, Ткаченко Таїсія, Царенко Софія, Услиста Олеся, Данілов Костянтин, Крячко Софія; Маловисківської ЗШ № 3: Сорока Анастасія, Коноваленко Олександра, Кардаш Катерина; Маловисківської ЗШ № 4: Фокша Дар’я. Ця фінансова підтримка є дієвою мотивацією учнів, стимулюватиме їх на подальші перемоги.

Опубліковано в Новини

ДОРОГІ ШКОЛЯРІ, УЧНІ, СТУДЕНТИ, ШАНОВНІ ВЧИТЕЛІ ТА БАТЬКИ!

          Від себе особисто та від імені виконавчого комітету Маловисківської міської ради щиро вітаю Вас із чудовим та хвилюючим святом – Днем знань!

          Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, цікавої і часто нелегкої дороги - дороги до знань.

          Особливим є цей день для першокласників, які вперше переступають шкільний поріг, і для майбутніх випускників, котрі невдовзі обиратимуть свій шлях у житті. Тож зичу першокласникам вдалого старту, не зупиняйтеся на півдорозі, впевнено підкоряйте вершини наук, шануйте педагогів – вірних порадників і наставників. Впевнений, що зерна знань, які ваші вчителі та батьки посіють у ваших юних душах, зростуть урожаєм мудрості та натхнення на благо Батьківщини.

          Найщиріші вітання і вам, шановні батьки. Збувається мрія ваших родин - діти згодом своєю працею прославлятимуть родовід, віддаючи сили, знання, отримані практичним досвідом вміння на справу розбудови держави, зміцнення її економічної могутності.

          Висловлюю щирі слова вдячності та побажання міцного здоров’я шановним учителям, ви не тільки щедро ділитесь своїми знаннями, а й виховуєте молоде покоління свідомих українців, патріотів рідної держави.

          Шановні маловищани! З нагоди Дня знань усім бажаю міцного здоров’я, добробуту і Божого благословення на кожен день, мирного неба, віри й впевненості у завтрашньому дні, удачі і гідно вистояти всім незгодам та негараздам, впевнено подолати всі виклики, які приносить нам день сьогоднішній!

          Зі святом! З Днем знань!

          Слава Україні!

   З повагою

Юрій ГУЛЬДАС,

Маловисківський міський голова

Опубліковано в Новини

Архів Новин

« Вересень 2020 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Останні Новини