26200, м. Мала Виска, вул. Спортивна, 6, тел. +380 (5258) 5-14-54, e-mail: mviskarada@ukr.net

Фільтрувати матеріали за датою: Субота, 12 вересня 2020

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ, ВЧИТЕЛІ, ТРЕНЕРИ, ВЕТЕРАНИ ГАЛУЗІ, СПОРТСМЕНИ, ШАНУВАЛЬНИКИ

І УБОЛІВАЛЬНИКИ СПОРТУ, СПОРТИВНА МОЛОДЬ!

  

          Виконавчий комітет Маловисківської міської ради щиро та сердечно вітає Вас з Днем фізичної культури і спорту!

          За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю.

          Без фізичного виховання та спорту, без пропаганди здорового способу життя неможливе здоров’я людей. Тому наше спільне завдання – зробити заняття з фізичної культури і спорту масовим - залучати в спортивні зали, на спортмайданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків, а міська влада створюватиме для цього всі відповідні умови.

          Велика вдячність вчителям, тренерам, ветеранам фізкультурно-спортивного руху за гідне продовження традицій з виховання вольової, фізично загартованої та здорової молоді, готової в разі потреби до захисту нашої держави – України!

          Зичу спортсменам високих здобутків та перемог у змаганнях на славу нашої громади. Нехай ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для юних маловищан. Бажаю всім миру, міцного здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання України!

Юрій ГУЛЬДАС,

Маловисківський міський голова

Опубліковано в Новини

          11 вересня 2020 року на території спортмістечка Маловисківської міської ЗШ №3 відбулося спортивне свято з нагоди Дня  фізичної культури та спорту, у якому взяли участь вчителі фізичної культури та учні міських загальноосвітніх навчальних закладів. Перед початком змагань всіх учасників привітала заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Маловисківської  міської ради Алла Жовтило, а також – учасниці хореографічного колективу «Декаденс» ЗШ №3 (художній керівник Ілона Заіка).

          Учасники заходу змагалися у чотирьох видах: футболі, волейболі, підтягуванні на турніку та тенісі настільному. Чимало позитивних емоцій отримали як спортсмени, так і вболівальники. А перемогла, як і завжди в таких товариських змаганнях, дружба!

Опубліковано в Новини

Архів Новин

« Вересень 2020 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Останні Новини