26200, м. Мала Виска, вул. Спортивна, 6, тел. +380 (5258) 5-14-54, e-mail: mviskarada@ukr.net

Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 10 вересня 2020

          10 вересня 2020 року в олександрівських дошкільнят та їх батьків сталася визначна подія – при Олександрівській ЗШ було відкрито дитсадок. Кошти на ремонтні роботи було виділено Маловисківською міською радою з міського бюджету. Ремонт приміщень під дошкільний заклад було проведено швидко і якісно, а відтак малюки почуватимуть себе там добре і комфортно.

          З цією подією олександрівців привітали і вручили подарунки Маловисківський міський голова Юрій Гульдас, директор міської ЗШ №3 – опорного навчального закладу громади Ірина Шусь, з вітальними словами звернулися Олександрівський сільський староста Олександр Кашпуровський, керівник місцевої школи Сергій Щербак. Крім цього присутніх, і в першу чергу – дошкільнят та їх батьків, привітали невеличкою концертною програмою учні міської ЗШ №3, виконавши вокальні та хореографічні номери.

          По закінченню заходу малечу запросили за солодкий стіл, а міський голова Юрій Гульдас, представники Маловисківської міської ради, керівництво відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету міськради, Маловисківської ЗШ №3, батьки та родичі дошкільнят оглянули відремонтовані світлі та ошатні приміщення і поспілкувалися стосовно умов навчання та виховання дітей, їх дозвілля тощо.

Опубліковано в Новини

          10 вересня 2020 року Маловисківський міський голова Юрій Гульдас провів чергове засідання виконавчого комітету Маловисківської міської ради, на порядок денний якого виносилося 26 питань.

          Члени виконкому затвердили офіційний висновок щодо виконання дохідної частини загального фонду бюджету за січень-серпень 2020 року, фактичну мережу закладів освіти на 2020-2021 навчальний рік, заслухали інформацію про хід заготовки овочів та фруктів для харчування дітей в дошкільних навчальних закладах та закладах освіти, підпорядкованих міській раді, та організацію в них харчування дітей, затвердили організаційні заходи до Дня Захисника України, до участі у всеукраїнському святі театрального мистецтва  «Вересневі самоцвіти», до участі у  агропромисловій виставці України «Агро-Експо», до Дня людей похилого віку тощо.

          Крім того затверджено виплати матеріальної допомоги жителям Маловисківської ОТГ до Дня осіб похилого віку, на лікування, на пільгове перевезення, на поховання, інвалідам по зору на оплату житлово-комунальних послуг, військовослужбовцю, який уклав контракт зі Збройними Силами України на службу за контрактом, затверджено пільги по сплаті батьківської плати в дитсадках громади та дитячій школі мистецтв, погодили дозвіл на встановлення меморіального знаку загиблим у Малій Висці під час Другої світової війни на міському кладовищі та інші.

Людмила ЛИННИК,

керуючий справами виконавчого комітету

Маловисківської міської ради

Опубліковано в Новини

          Захід відбувся 10 вересня 2020 року в сесійній залі Маловисківської міської ради під головуванням міського голови Юрія Гульдаса. Члени комісії підтримали письмове звернення маловищанки щодо встановлення опіки над онуками, які були позбавлені батьківського піклування.

Опубліковано в Новини

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ Маловисківської ОТГ!

          11 вересня 2020 року о 10:00 в приміщенні Маловисківської міської ради відбудеться зустріч з начальником Маловисківського відділення поліції Іваном МОСІЮКОМ. 

Опубліковано в Новини

Архів Новин

« Вересень 2020 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Останні Новини