26200, м. Мала Виска, вул. Спортивна, 6, тел. +380 (5258) 5-14-54, e-mail: mviskarada@ukr.net

Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 07 листопада 2019

          Кілька днів поспіль у загальноосвітніх навчальних закладах Маловисківської міської об’єднаної територіальної громади відповідно до доручення начальника Управління ДСНС України у Кіровоградській області від 25.10.2019 № В-109 та наказу начальника відділу освіти, молоді та спорту «Про проведення Тижня безпеки життєдіяльності» від 29.10.2019 р. №187 тривали заходи Тижня знань безпеки життєдіяльності на тему: «Про вогонь нам треба знати, з ним не можна жартувати». Під час його проведення працівники ДСНС в доступній формі розповіли дошкільнятам, школярам, батькам та працівникам закладів освіти про необхідність дотримання правил пожежної безпеки та навчання на власному прикладі цьому дітей, ознайомили із засобами первинного пожежогасіння та пояснили, як ними користувалися, елементами екіпіровки пожежних та їх призначення тощо. У міських загальноосвітніх школах №3 та №4 було відпрацьовано на практиці евакуацію дітей та працівників навчальних закладів у безпечну зону під час умовної пожежі в приміщенні ЗШ.

          Крім того співробітники ДСНС ознайомили зі Зверненням начальника Управління ДСНС України у Кіровоградській області полковника служби цивільного захисту Віталія Миронюка до батьків, у якому, зокрема, зазначається:

«Маю до батьків єдине прохання – будьте відповідальними! Пам’ятайте, саме від вас залежить майбутнє ваших дітей. Тому, якими б ви не були заклопотаними, обов’язково знайдіть трохи часу для спілкування з дітьми про безпеку. Об’єднаймо наші зусилля з вчителями і вихователями, щоб пояснити дітям, які небезпеки чекають на них внаслідок пустощів з вогнем.

          Я не з чуток знаю, якою трагедією для родини є пожежа, скільки горя і збитків завдає вогонь, – дорослому іноді буває важко витримати все це. Тому заради безпеки ваших дітей, поясніть їм, як і чому виникає пожежа, що при цьому відбувається, як себе поводити, де можна ховатись, як вийти з приміщення, як покликати на допомогу, як зателефонувати у Службу порятунку.

Майте на увазі, якщо у квартирі чи будинку виникло займання, у людей, що перебувають у ньому, є всього лише декілька хвилин на порятунок. Чи під силу це вашому малюку? Пам’ятайте про це повсякчас, не залишайте малюків без нагляду і зробіть усе можливе, щоб не допустити трагедії у вашій родині». 

 

 

Опубліковано в Новини
Четвер, 07 листопада 2019 08:05

ЯК ДІЯТИ В КРИЗОВІЙ СИТУАЦІЇ

          - такий лейтмотив навчального семінару під назвою «Кризові комунікації. Алгоритм дії в кризовій ситуації», який відбувся 6 листопада в Кіровоградському центрі розвитку місцевого самоврядування за участі голів та посадових осіб об’єднаних територіальних громад, селищних та сільських рад Кіровоградщини. Захід провели директор Кіровоградського ЦРМС Олег Яременко та радник з питань комунікації ЦРМС Катерина Сугар. В ході роботи відпрацьовано питання стосовно основних стратегій поведінки в кризовій ситуації, реагування на такі події, докризового стратегічного планування, аналіз потенційних ризиків тощо. Учасники заходу відпрацювали на практиці алгоритм написання кризових заяв, спробували свої сили в інтерв’ю стосовно кризових ситуацій тощо.

          В роботі семінару взяв участь спеціаліст по зв’язках з громадськістю виконкому Маловисківської міської ради Сергій Васильєв.

Опубліковано в Новини

          5 листопада 2019 року представники Кіровоградського центру розвитку місцевого самоврядування побували з навчальним візитом в Маловисківській об’єднаній територіальній громаді. Під час пленарної частини в сесійній залі Маловисківської міської ради мова йшла про проблемні та загальні питання освітньої галузі, функціонування та життєдіяльності території, новації в роботі міськради. Також гості оглянули нові об’єкти інфраструктури, які вже працюють та ще будуються на території Малої Виски.

Опубліковано в Новини

Архів Новин

« Листопад 2019 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Останні Новини