26200, м. Мала Виска, вул. Спортивна, 6, тел. +380 (5258) 5-14-54, e-mail: mviskarada@ukr.net

Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 03 листопада 2019

Неділя, 03 листопада 2019 07:28

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ!

          Виконавчий комітет Маловисківської міської ради щиро та сердечно вітає вас з професійним святом!

          На ваші плечі покладена дуже відповідальна робота - соціальна підтримка жителів Маловисківської об’єднаної територіальної громади.

          Саме через ваші чуйні серця щоденно проходять турботи, проблеми і болі людей, що потребують опіки і підтримки з боку держави та громади. Самовіддане служіння обраній справі, виняткове почуття обов’язку, доброта, та щедрість душі приносять вам людську шану, перш за все тих, кому ви щодня допомагаєте долати життєві труднощі, додаєте впевненості у завтрашньому дні.

          Низький вам уклін за відданість обраній справі, чуйність та любов до людей, доброту, терпіння, щирість. Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров'я, гарного настрою, щастя та благополуччя, натхнення і творчих успіхів у такій благородній справі!

З повагою

Юрій ГУЛЬДАС,

Маловисківський міський голова

 

Опубліковано в Новини

          В п’ятницю 1 листопада 2019 року цю спецмашину було доправлено до Малої Виски і передано на баланс комунальників.             

          Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16.03.2016 року № 200 Маловисківській ОТГ у 2019 році  виділена   субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад  в сумі 1957,3 тис. грн. Виконавчим комітетом Маловисківської міської ради було підготовлено

Проект «Придбання  спецтехніки (автогрейдера) для комунальних потреб комунального підприємства Мала Виска - МКП».  Цей Проект входить до переліку проектів Плану соціально-економічного розвитку Маловисківської міської ради на 2018-2019 роки  та відповідає Стратегії  розвитку Маловисківської міської об’єднаної територіальної громади на 2017-2025 рр.  Відповідно до вимог постанови КМУ Проект  погоджено Кіровоградською обласною державною адміністрацією і Міністерством розвитку громад та територій України.

            На його фінансування передбачено кошти в сумі - 2268,0 тис. грн., в тому числі за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад  - 1957,3 тис. грн.,  за рахунок коштів міського бюджету - 310,7 тис. грн.

          Відтак Маловисківська  міська ОТГ зробила ще один крок для створення якісних, комфортних та безпечних умов проживання мешканців на  території Маловисківської об’єднаної територіальної громади та покращення благоустрою нашої території.

 

Опубліковано в Новини

          1 листопада в приміщенні Маловисківської дитячої школи мистецтв відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери, який зазвичай святкують в першу неділю листопада.

          Присутніх працівників відділу соціального захисту населення, праці та охорони здоров’я, служби у справах сім’ї та дітей та комунального підприємства «Маловисківський центр надання соціальних послуг населенню» привітали секретар Маловисківської міської ради Леся Постолюк, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Алла Жовтило, керівник КП «Маловисківський центр надання соціальних послуг населенню» Іван Хмара. Крім того, Леся Анатоліївна та Алла Василівна вручили працівникам, які відзначилися при виконанні своїх професійних обов’язків, Почесні грамоти Маловисківської міської ради та Подяки Маловисківського міського голови, а Іван Іванович – символічні подарунки з нагоди професійного свята. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять працівників та підопічних, які пішли у вічність.

          Концертну програму для працівників соцсфери підготували вихованці та викладачі Маловисківської дитячої школи мистецтв (керівник Леся Король).

Опубліковано в Новини

Архів Новин

« Листопад 2019 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Останні Новини