26200, м. Мала Виска, вул. Спортивна, 6, тел. +380 (5258) 5-14-54, e-mail: mviskarada@ukr.net

Фільтрувати матеріали за датою: Субота, 16 листопада 2019

Субота, 16 листопада 2019 22:01

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ АГРАРНОЇ ГАЛУЗІ!

           Виконавчий комітет Маловисківської міської ради сердечно вітає вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

           Споконвічно напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку нашої держави, запорукою її процвітання.

           День працівників сільського господарства - це свято людей праці, для яких безмежна шана до рідної землі визначила не тільки професію, але й людську долю. 

       Дозвольте від щирого серця подякувати вам -  хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам агропромислового виробництва, за те, що ви зберегли і примножили традиції українського села, за самовіддану працю, щедрість душі, теплоту сердець, любов до свого рідного краю, до своєї землі.

          Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!

З повагою

Юрій ГУЛЬДАС,

Маловисківський міський голова

Опубліковано в Новини
Субота, 16 листопада 2019 21:58

ШАНОВНА МОЛОДЬ МАЛОВИСКІВСЬКОЇ ОТГ!

          Виконавчий комітет Маловисківської міської ради щиро вітає вас із Днем студента – святом, яке для кожного асоціюється з молодістю, романтикою, палким бажанням досягнути вершини знань та невичерпною енергією.

          Без жодного перебільшення студентство – це завжди цвіт нації, її надія, опора і майбутнє. Від вашої небайдужої життєвої позиції, активної участі у суспільних перетвореннях великою мірою залежить майбутнє нашої громади, Кіровоградщини та України. 

          Зичимо вам миру та стабільності, міцного здоров’я, особистого щастя, успіхів у навчанні, нових творчих досягнень, гармонійного духовного та фізичного розвитку. Нехай збудуться всі ваші мрії та назавжди збережеться у ваших серцях романтика студентських років.

З повагою

Юрій ГУЛЬДАС,

Маловисківський міський голова

Опубліковано в Новини

Архів Новин

« Листопад 2019 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Останні Новини