Версія для друку
Четвер, 05 січня 2023 09:27

Грошова допомога особам з інвалідністю внаслідок війни

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

    Маловисківська міська рада повідомляє, що  відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2022 року № 1393 затверджено Порядок реалізації спільного з міжнародною Федерацією  Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця та Товариством Червоного Хреста України проекту  щодо надання підтримки особам з інвалідністю внаслідок війни грошової допомоги.

Право на грошову допомогу мають повнолітні громадяни України, яким відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» надано статус особи з інвалідністю внаслідок  війни І або ІІ групи та відомості про яких внесені до Єдиного  державного реєстру ветеранів війни. Виплата грошової допомоги здійснюється на банківський рахунок заявника у розмірі 4 000 гривень на місяць протягом чотирьох місяців.

Для отримання грошової допомоги заявник подає заяву в електронній формі шляхом її заповнення з використанням технічних засобів Мінветеранів.

Заява для отримання грошової допомоги  формується в електронній  формі на веб-сайті eveteran.gov.ua  після проходження заявником електронної ідентифікації та автентифікації з використанням інтегрованої системи електронної ідентифікації, електронного підпису, що базується на кваліфікованому сертифікаті електронного підпису.

Читали 649 разів Останнє редагування Четвер, 05 січня 2023 09:29