Версія для друку
Вівторок, 04 жовтня 2022 05:20

Ветерани громади відзначили своє свято

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

   Початок жовтня багатий на свята. Щойно професійні свята відзначили бібліотекарі та  педагоги, а 3 жовтня вшановували людей похилого віку та ветеранів праці.

Ветерани почули багато теплих, щирих слів від ведучих свята – бібліотекарів бібліотечно-ресурсного центру Маловисківської міської ради , де проходило дійство, Оксани Бородулінко та Наталі Кавун.

Перед присутніми виступив  інструментальний квартет Маловисківської Мистецької школи у складі Миколи Соляника, Сергія Горжія, Андрія Лойтри та  Сергія Малахатька.

Сергій Горжій , перед тим, як виконати свій відомий твір про Малу Виску, подякував старшому поколінню за їх турботу і життєву мудрість, адже молоді повинні шанувати своїх батьків і дідів і забезпечити їхню старість.

Цікавим  було слайд-шоу «Історія та будні Вищої народної школи», партнером якої є громадська організація «Ветерани Маловисківщини». Її «учні» згадали , як брали активну участь в  суспільному  і культурному житті громади.

Тепло сприйняли присутні виступ голови міської ветеранської організації Станіслава Пуцика, який декламував власні вірші.Не можливо було залишатися байдужим, коли лунали полум»яні слова про Україну, рідну Малу Виску,  воїнів-захисників, які віддали своє життя за суверенітет і незалежність України.

Яскраві враження і позитивні емоції залишилися від зустрічі.

 
Читали 607 разів