Версія для друку
Середа, 13 квітня 2022 12:21

Як працює волонтерський пункт на базі Маловисківського міського бібліотечно-ресурсного центру в Маловисківській ТГ

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

    З початку військового вторгнення росії на територію України окремі території потрапили у зону воєнних дій, у зв’язку з чим значно збільшилась кількість внутрішньо  переміщених осіб, які змушені були шукати безпечне місце проживання. Маловисківська громада не стоїть осторонь до таких людей. З початку березня на території Маловисківської ТГ  зареєструвалось 786 осіб.

      Наша громада приязна та гостинна до таких людей, які зараз змушені залишити рідну домівку. Для цього  працівники Маловисківського міського бібліотечно-ресурсного центру стали волонтерами і створили пункт волонтерської допомоги. Внутрішньо переміщені особи одночасно можуть скористатись послугами бібліотеки та отримати необхідні речі: одяг та взуття для дорослих та дітей, засоби гігієни, дитяче харчування, памперси, іграшки та інше.
      За словами Оксани Бородулінко та Оксани Івандюк до них вже звернулося більше трьохсот внутрішньо переміщених громадян.

    На сьогоднішній день існує потреба для внутрішньо переміщених осіб у взутті жіночому (38-41 розмір), взутті чоловічому (43-45 розмір), чоловічих футбоках, светрах, куртках. Також, часто є запит  на рушники, покривала, подушки, ковдри, постільну білизну, засоби гігієни.
         Вказані речі можна приносити до волонтерського пункту в бібліотеку з 9:00 до 14:00 год. (вихідний: субота-неділя) за адресою: вул. Центральна, 80, м. Мала Виска (Маловисківський міський бібліотечно-ресурсний центр).
        Запрошуємо внутрішньо переміщених осіб отримати допомогу у волонтерському пункті, а мешканцям громади дякуємо за співпрацю та розуміння!

       Тільки згуртованістю та спільною працею ми зможемо наблизити Перемогу. Слава Україні!

Читали 740 разів