26200, м. Мала Виска, вул. Спортивна, 6, тел. +380 (5258) 5-14-54, e-mail: mviskarada@ukr.net
Понеділок, 19 липня 2021 11:08

ПРО ПРОБЛЕМИ ТЕРИТОРІЙ, СУЧАСНИЙ АПАРАТ УЗД, ВАКЦИНАЦІЮ, БЛАГОУСТРІЙ ГРОМАДИ

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

     - йшла мова на щопонеділковій нараді при міському голові керівників структурних підрозділів, підприємств та організацій Маловисківської міської територіальної громади, яка відбулася 19 липня 2021 року.

          Маловисківський міський голова Юрій Гульдас, зважаючи на актуальність проблеми захворювання на COVID-19, розпочав нараду з питання щодо роботи на вихідних пункту масової вакцинації в ДЮЦ «ВИСЬ». За інформацією директора КНП «Маловисківський центр надання первинної медико-санітарної допомоги» Ольги Левченко, в суботу було вакциновано 90 осіб, у неділю – 66. Вакцинування проводилося американською вакциною. Ольга Миколаївна також повідомила, що вакцинування всіх бажаючих впродовж тижня триватиме в поліклініці міської лікарні, а вихідними – в ДЮЦ «ВИСЬ». Міський голова Юрій Гульдас акцентував увагу всіх присутніх на необхідності вакцинації від коронавірусної інфекції, адже вчасна вакцинація – це колективна безпека всіх з ким доводиться спілкуватися по роботі і не тільки.

          За словами начальника КП «Мала Виска Водоканал» Володимира Аврунова, нинішні вихідні минули без аварійних ситуацій. Нині водою забезпечені всі куточки Малої Виски. Втім міський голова зауважив щодо якості води, що подається абонентам і доручив розібратися в причинах подачі неякісної води окремим споживачам міста.

          Комунальники КП «Мала Виска МКП», за інформацією керівника Володимира Лисинка, займалися впродовж тижня вирішеннями поточних проблемних питань. Зокрема, боротьбою з бур’янами, поновленням освітлення в Миролюбівці, вивченням проблеми з водовідведенням дощових вод на вул. Калинова (колишня вул. Кірова). На разі вирішується питання щодо підготовки місця для перенесення сцени на центральній площі міста, завершення робіт щодо освітлення вулиць в Миролюбівці. Міський голова загострив увагу комунальників на приведенні до ладу місця відпочинку на річці Вись, вирішенні питання встановлення відремонтованого скейт-парку, ліквідації рівчаків на вулицях, вимитих дощовими вол їдами нещодавніх опадів тощо.

          Сільські старости озвучили проблемні питання територій – відсутність автобусного сполучення, усунення наслідків дощів на вулицях і провулках населених пунктів громади, ремонт кладки в селі, надання ПММ для виконання робіт з благоустрою тощо.

          За інформацією директора КНП «Міська лікарня» Костянтина Чурпія, минулого тижня комунальниками громади за сприяння депутата міськради М.Ніколенка було демонтовано аварійну частину димохідної труби на котельні лікарні, а також введено в дію надсучасний апарат для утьтразвукових досліджень (УЗД). Використання цього апарату дасть можливість дослідити організм пацієнта більш детально і виявити ті хвороби, які раніше не виявляли. Маловисківські медики готові будуть прийняти пацієнтів не лише нашої громади, а й сусідів – жителів Смолінської, Злинської, Мар’янівської громад.

          За результатами наради керівникам окремих структурних підрозділів Маловисківської міської ради та комунальних підприємств і установ були дані відповідні доручення.

Читали 671 разів Останнє редагування Понеділок, 19 липня 2021 11:15

Архів Новин

« Березень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Останні Новини