26200, м. Мала Виска, вул. Спортивна, 6, тел. +380 (5258) 5-14-54, e-mail: mviskarada@ukr.net
П'ятниця, 29 січня 2021 06:27

ЧЕТВЕРТА СЕСІЯ МАЛОВИСКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ: НА ПЛЕНАРНОМУ ЗАСІДАННІ ЗА МАЙЖЕ П’ЯТЬ ГОДИН РОЗГДЯНУТО БІЛЬШЕ 120 ПИТАНЬ

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

          28 січня 2021 року в сесійній залі Маловисківської міської ради під головуванням міського голови Юрія Гульдаса відбулося пленарне засідання чергової – четвертої – сесії Маловисківської міської ради восьмого скликання, в якому взяли участь 25 депутатів.

          Перед початком засідання Юрій Гульдас привітав сільського старосту сіл Мануйлівка і Лутківка Михайла Бараніка з Днем народження, який припав саме на день проведення пленарної частини сесії.

          А розпочалося засідання з оголошення про зміни в депутатському корпусі міської ради: секретар Маловисківської територіальної виборчої комісії Олександр Шуліма зачитав протокол засідання ТВК відповідно до якого депутат – представник політичної партії ВО «Батьківщина» Людмила Шостак, у зв’язку зі станом здоров’я, склала свої депутатські повноваження, а її місце в команді депутатів від ВО «Батьківщина» зайняла наступна за виборчим списком партійної організації Ніна Кавун.

          Розпочавши роботу, депутати з обговоренням розглянули питання порядку денного, підтримавши майже всі. Втім, після гарячого обговорення два питання – Про відмову у поновленні договору оренди землі, укладеного Маловисківською РДА та громадянином М.Мельником та Про затвердження переліку земельних ділянок, призначених для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону окремими лотами, надання дозволів на розробку проектів землеустрою та агрохімічних паспортів земельних ділянок - не набрали потрібної кількості голосів, а тому рішення по них не було прийняте.

          Наостанок депутати підтримали звернення Кіровоградського РВ АМУ про підтримку ініціативи медиків Кіровоградської дитячої обласної лікарні про придбання у заклад томографу та заслухали звернення від батьків та педагогічного колективу Маловисківської ЗШ №4 про виділення коштів на ремонт даху; звернення мешканців Малої Виски – педагогічного колективу Маловисківського РБДЮТу про прийняття у підпорядкування міської ради гуртків, які нині працюють на базах шкіл, що перейшли до Маловисківської міської громади, клопотання батьків Мануйлівського НВК про продовження роботи гуртків у їх навчальному закладі. Керівник Маловисківського районного Будинку культури Любов Левченко зачитала звернення працівників РБК до депутатів про прийняття у комунальну власність міськради приміщення та установи. За спільним рішенням депутатів всі звернення направлені в постійні комісії, розглянуті і по ним на пленарному засіданні наступної чергової сесії міської ради будуть прийняті відповідні рішення.

          В роботі пленарного засідання сесії взяв участь і виступив голова Новоукраїнської районної ради Олександр Небога.

Читали 747 разів Останнє редагування П'ятниця, 29 січня 2021 07:36

Архів Новин

« Березень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Останні Новини