26200, м. Мала Виска, вул. Спортивна, 6, тел. +380 (5258) 5-14-54, e-mail: mviskarada@ukr.net
Субота, 29 серпня 2020 13:10

В МАЛОВИСКІВСЬКІЙ ОТГ ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЇВ, ПОЛЕГЛИХ ЗА УКРАЇНУ

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

          29 серпня 2020 року, в День пам’яті захисників України, які загинули за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, в Малій Висці біля Меморіалу землякам – захисникам Незалежної України відбувся мітинг, приурочений цій сумній даті та річниці Іловайської трагедії на Донбасі. До участі в заході доручилися працівники Маловисківської міської ради та підпорядкованих їй підприємств, установ та організацій, учасники антитерористичної операції та операції об’єднаних сил, військовослужбовці Маловисківського РВК, ветерани праці, громадські активісти, члени громадських організацій міста та жителі Малої Виски. Вів мітинг голова громадської організації «Ветерани Маловисківщини», учасник бойових дій на території інших держав Станіслав Пуцик. Станіслав Миколайович прочитав власні поезії, присвячені захисникам України, полеглим на Донбасі.

          Після виконання Державного Гімну України маловищани поклали квіти до підніжжя стели Меморіалу. Перед учасниками заходу виступили секретар Маловисківської міської ради Леся Постолюк та військовий комісар Маловисківського районного військового комісаріату підполковник Олександр Бут. Поминальний молебень за загиблими захисниками України провів настоятель храму Православної Церкви України (с.Олександрівка) отець Василь Безручко.

          По закінченні літії, аби вшанувати пам’ять полеглих, учасники мітингу долучилися до Всеукраїнської єдиної Хвилини Мовчання.

          Далі, в рамках проведення меморіальних заходів, приурочених Дню пам’яті захисників України, які загинули за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, відбувся автопробіг по пам’ятних місцях та місцях поховання захисників України – наших земляків. Колона, яку супроводжував спецавтомобіль поліції, налічувала понад десять автівок з українською символікою. Так, учасники автопробігу побували і поклали квіти до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні, пам’ятника загиблим воїнам, на могилах загиблих наших героїчних земляків Льва Панкова, Віталія Івандюка та Станіслава Аззи.

  
Читали 1140 разів

Архів Новин

« Березень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Останні Новини