Версія для друку
Четвер, 10 січня 2019 13:21

СТАН СПРАВ ЩОДО ІНВЕСТИЦІЙ ДЛЯ МІСЦЕВОГО ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ГРОМАД ВИЗНАЧИТЬ ОПИТУВАННЯ

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

          Нині представниками Програми «U-LEAD з Європою» в 665 об’єднаних територіальних громадах, серед яких і Маловисківська  ОТГ, проводиться широкомасштабне опитування щодо інвестицій для місцевого економічного розвитку.

          У четвер 10 січня в сесійній залі Маловисківської міської ради міський голова Юрій Гульдас зустрівся з представником Київського міжнародного інституту  соціологічного опитування Світланою Гаглоєвою та радником з питань регіонального розвитку Кіровоградського ВП Центр розвитку місцевого самоврядування Денисом Абрамовим.

           Під час зустрічі пройшло обговорення нагальності проведення цього заходу Програми «U-LEAD з Європою», в ході якого міський голова Ю.Гульдас підписав відповідну інформаційну анкету.

           Як зазначили гості, в ході опитування в громадах буде сформована інформація про пріоритети інвестицій в місцеву інфраструктуру,  стан розвитку приватного сектору в ОТГ, а також про заходи щодо створення об’єднаними територіальними громадами сприятливих умов для місцевого розвитку.  Результати  опитування дадуть загальне відображення теперішньої ситуації в ОТГ по всій Україні. Сукупні дані по кожному сектору сприятимуть ефективнішому прийняттю рішень на підставі фактів на національному рівні, в той час як органи місцевого самоврядування матимуть стимул визначити, вдосконалити та впровадити відповідні заходи.

           Результати дослідження стануть основою всеосяжного звіту, який, як очікується, буде завершено у травні 2019 року. Важливо, що результати опитування стануть джерелом інформації для U-LEAD у її подальшій діяльності для формування пропозицій щодо підтримки ОТГ.

          Опитування  проводитися спільно з Київським Міжнародним Інститутом Соціології (КМІС) .

Читали 1676 разів Останнє редагування Четвер, 10 січня 2019 13:25